ZZP´er worden

ZZP´er worden

ZZP´er worden: wat haalt u hier uit? ZZP’er worden kan u veel opleveren. Bent u benieuwd of dit iets voor u is? Wij kunnen u helpen en ondersteunen in dit proces.

Kan iedereen zelfstandig ondernemen?

Als startende ZZP’er komt er veel op u af. U krijgt met nieuwe regelgevingen en wetten te maken en u bent  van de een op andere dag uw eigen baas. Dit klinkt mogelijk ingewikkeld, maar hier krijgt u een hoop voor terug! Bovendien zult u snel de smaak te pakken krijgen. Mocht u in het proces ergens tegenaanlopen, dan kan Posibel u helpen en ondersteunen.

Uurloon

Eén van de grootste voordelen van ZZP’er worden is het uurloon dat u zult verdienen. Als ZZP’er bepaalt u namelijk zelf uw eigen uurloon. Het marktconforme uurloon van een ZZP’er ligt in veel gevallen hoger dan het uurloon dat u zou verdienen in loondienst.

Vrijheid en flexibiliteit

Als u start als ZZP’er ervaart u direct meer vrijheid en flexibiliteit. Doordat u zelf inplant op welke dagen u werkt, kunt u vaker gelijktijdig vrij nemen met gezinsleden, uw partner of uw vrienden en familie. Ook hoeveel dagen u werkt is volledig aan u. Werkt u het liefst 4 dagen in de week, of houdt u van een drukke fulltime werkweek? Als ZZP’er is alles mogelijk.

Voordelen van Posibel

  • Advies en begeleiding bij het opzetten van uw bedrijf.
  • Helder overzicht van stappen die doorlopen moeten worden.
  • Geen onnodige stress en onzekerheid.
  • Met een gerust hart van start gaan.

Werkplezier

ZZP’ers ervaren vaak groter werkplezier dan werkenden in loondienst. De verklaring hiervoor is simpel: Als ZZP’er beslist u zelf welke opdrachten u wel en niet aanneemt, welke producten u verkoopt of welke dienst u levert. Niemand bepaald voor u wat u wel en niet moet doen. Hierdoor besteed u weinig tijd aan zaken die u niet interessant of nuttig vindt.

Belastingvoordeel

Als ZZP’er heeft u in veel gevallen recht op belastingvoordeel: uw bedrijfskosten zijn aftrekbaar en u kunt, indien u in aanmerking komt, profiteren van voordelige regelingen. De bekendste is de startersaftrek. Dit is belastingvoordeel wat u ontvangt als beginnend ondernemer. Daarnaast kunt u, mits u genoeg uur heeft besteedt aan uw onderneming, ook gebruik maken van zelfstandigenaftrek.

Begeleiding van Posibel

Raakt u het overzicht kwijt, of vindt u het aangenaam om ondersteuning te krijgen als beginnende ondernemer? Posibel helpt u graag verder waar u vastloopt. We bieden stapsgewijze begeleiding van begin tot eind, of kunnen u helpen met een specifiek vraagstuk waar u tegenaan loopt. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact met Posibel

Benieuwd naar de mogelijkheden welke Posibel u te bieden heeft? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 00 564, mail ons op info@posibel.nl of maak gebruik van onderstaand contact formulier.