ZZP’er worden in de zorg

ZZP’er worden in de zorg

Overweegt u om ZZP’er te worden in de zorg, maar weet u niet goed wat dit u op kan leveren? Posibel helpt u verder! In dit stuk vertellen we u meer over zelfstandig ondernemen in de zorg.

Vrijheid en flexibiliteit

Als u aan de slag gaat als ZZP’er in de zorg ervaart u veel vrijheid. U plant zelf in op welke dagen en welke tijden u werkt. Draait u liever geen nachtdiensten? Dan neemt u simpelweg geen shifts aan op deze tijden. Werkt u wél graag in het weekend? Ook dit kunt u zelf aangeven bij de instellingen waar u aan de slag gaat. Ook uw vrije dagen kunt u zelf inplannen. Wilt u buiten de schoolvakanties regelmatig een weekje weg? Dan is ZZP’er worden in de zorg ideaal voor u.

Uurloon

Als u ZZP’er wilt worden in de zorg, bepaalt u zelf uw eigen uurloon. Het gemiddelde uurloon van een ZZP’er in de zorg ligt over het algemeen stukken hoger dan het uurloon van werknemers in loondienst. Voor veel mensen is dit de aantrekkelijkste reden om aan de slag te gaan als zelfstandig ondernemer.

Afwisseling

Als u ZZP’er wordt in de zorg kiest u zelf waar en wanneer u werkt. Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde. ZZP’er worden in de zorg is dus ideaal voor mensen die houden van diversiteit en uitdaging.

Voordelen van Posibel

  • Advies en begeleiding bij het opzetten van uw bedrijf.
  • Helder overzicht van stappen die doorlopen moeten worden.
  • Geen onnodige stress en onzekerheid.
  • Met een gerust hart van start gaan.

Belastingvoordeel

Als u ZZP’er wordt in de zorg heeft u recht op belastingvoordeel: Uw bedrijfskosten zijn aftrekbaar en ZZP’ers kunnen in veel gevallen gebruik maken van aangename regelingen zoals de startersaftrek. Ook komt u in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek wanneer u genoeg uren heeft besteed aan uw bedrijf.

Geen administratie op de werkvloer

Als u aan de slag gaat als ZZP’er in de zorg hoeft u geen teamvergaderingen bij te wonen. Dit bespaart u veel tijd, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw cliënten, familie en vrienden.

Werkplezier

ZZP’ers ervaren in veel gevallen groter werkplezier dan werknemers in loondienst. De verklaring hiervoor is simpel: U kiest zelf welke opdrachten u wel en niet aanneemt, waardoor u minder snel bij een instelling aan de slag gaat die niet bij u past. Dit vergroot direct het werkplezier.

Begeleiding van Posibel

Bent u nog nooit ZZP’er geweest, of vindt u het lastig om voor uzelf te beginnen? Wij denken graag met u mee. Posibel biedt u stapsgewijze begeleiding bij het starten als ZZP’er. Wilt u meer weten? Voor een specifieke vraag kunt u altijd contact met ons opnemen: Posibel denkt met u mee!

Contact met Posibel

Benieuwd naar de mogelijkheden welke Posibel u te bieden heeft? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 00 564, mail ons op info@posibel.nl of maak gebruik van onderstaand contact formulier.