ZZP’er worden in de bouw

ZZP’er worden in de bouw

Heeft u altijd al ZZP’er willen worden in de bouw? Posibel kan u helpen in dit proces! Als u ZZP’er wilt worden in de bouw komt er veel op u af. U krijgt met nieuwe wetten en regels te maken en u moet uw eigen administratie bijhouden. Klinkt dit ingewikkeld? Maakt u geen zorgen; dit valt reuze mee. Bovendien krijgt u er veel voor terug. Op deze pagina vertellen we u meer over ZZP’er worden in de bouw.

Vrijheid

Als startend ondernemer kunt u genieten van veel vrijheid. U bent uw eigen baas, waardoor u zelf bepaalt hoeveel u werkt. Of dit nou 3 dagen per week is, of alle 7: Het kan allemaal! Ook het inplannen van vakanties wordt een stuk makkelijker als u ZZP’er wordt in de bouw. Er is geen enkele baas die voor u bepaalt welke weken u vrij bent. Wilt u een toeristische trekpleister bezoeken, maar houd u niet van drukte? Dan plant u uw vakantie simpelweg in in het laagseizoen.

Werkplezier

Als u ervoor kiest om ZZP’er te worden in de bouw zult u meer werkplezier ervaren dan ooit tevoren. Doordat u zelf kunt beslissen welke opdrachten u wel en niet aanneemt, zult u minder snel aan een klus beginnen die u niet interessant of uitdagend vindt. Zo doet u minder klussen die niet bij u passen, waardoor het werkplezier automatisch vergroot wordt.

Voordelen van Posibel

  • Advies en begeleiding bij het opzetten van uw bedrijf.
  • Helder overzicht van stappen die doorlopen moeten worden.
  • Geen onnodige stress en onzekerheid.
  • Met een gerust hart van start gaan.

Geen administratie op de werkvloer

Als u ZZP’er wilt worden in de bouw heeft u geen last van verplichte vergaderingen, meetings of teamuitjes. Hierdoor houdt u meer tijd over voor uzelf en uw familie en vrienden.

Uurloon bepalen

Als u ervoor kiest om ZZP’er te worden in de bouw, bepaalt u zelf uw eigen uurloon. Het gemiddelde uurloon van een ZZP’er ligt vaak stukken hoger dan het uurloon van een medewerker in loondienst. Voor veel mensen is dit de doorslaggevende reden dat ze zelfstandig ondernemer worden.

Belastingvoordeel

Als ZZP’er heeft u recht op belastingvoordeel. Uw bedrijfskosten zijn aftrekbaar en u kunt vaak gebruik maken van aangename regelingen zoals de startersaftrek. Daarnaast hebben veel ZZP’ers recht op zelfstandigenaftrek. Hierop heeft u recht wanneer u genoeg uren heeft besteed aan uw bedrijf.

Begeleiding van Posibel

Vindt u het lastig om ZZP’er te worden in de bouw? Wij denken graag met u mee. Bij Posibel bieden we stapsgewijze begeleiding bij het worden van ZZP’er. Ook kunt u ervoor kiezen om ondersteunt te worden bij een specifiek probleem waar u tegenaan loopt. Wilt u meer weten? Ook voor een snelle vraag kunt u altijd contact met ons opnemen: Posibel denkt met u mee.

Contact met Posibel

Benieuwd naar de mogelijkheden welke Posibel u te bieden heeft? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 00 564, mail ons op info@posibel.nl of maak gebruik van onderstaand contact formulier.