Altijd al willen starten als ZZP’er in de horeca? Dan kunnen wij u verder helpen. Als startende ZZP’er komt er veel op u af: Er moeten enkele zaken goed geregeld worden en u krijgt te maken met een aantal nieuwe wetten en regelgeving. Om deze reden is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij vertellen u graag meer over ZZP’er worden in de horeca en hoe wij u hier bij kunnen ondersteunen.
In de horeca is het aantal ZZP’ers in de laatste jaren flink toegenomen: Een logische ontwikkeling. ZZP’er zijn in de horeca brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Door het personeelstekort in de horeca staan veel horeca zaken te springen om nieuw personeel, het liefst zo snel als mogelijk. Ook heeft u meer vrijheid: U plant zelf in welke diensten u draait. Wilt u een dagje weg? Dan kunt u, mits u dit op tijd weet, er zelf voor kiezen om die dag niet te werken. Dit zorgt ervoor dat u vooral werk uitvoert waar u plezier uithaalt. Daarnaast is het werk als ZZP’er een stuk interessanter: U werkt vaak op verschillende plekken, dus geen enkele dag is hetzelfde. Dit is ideaal als u van afwisseling houdt. Tot slot ligt het uurloon van een ZZP’er in de horeca een stuk hoger dan van een werknemer in loondienst. Dit is voor veel mensen de doorslaggevende reden om aan de slag te gaan als ZZP’er.
Voor ZZP’ers zijn speciale zekerheidspakketten in de horeca beschikbaar. Hiermee kunt u zich bijvoorbeeld laten verzekeren tegen:
Met een zekerheidspakket kunt u vaak zelf bepalen hoe hoog uw eigen risico is. Ook kunt u dit pakket volledig op uw eigen behoeften afstemmen.
Het zoeken naar nieuwe klanten als ZZP’er in de horeca wordt met het jaar makkelijker. Waar u een aantal jaar geleden vooral veel mails moest sturen en heel actief moest netwerken, zijn er tegenwoordig meerdere horeca-bemiddelingsplatformen waarbij u zich kunt aanmelden. Op deze platforms ziet u vervolgens welke diensten op welke dagen beschikbaar zijn in restaurants en hotels verspreid door het hele land. Makkelijker kan bijna niet!
Raakt u het overzicht kwijt, of vindt u het simpelweg prettig om wat ondersteuning te krijgen bij het starten als ZZP’er in de horeca? Wij kunnen u verder helpen. We kunnen stap voor stap het proces met u doorlopen, of kunnen u helpen met een specifiek gedeelte waar u tegenaan loopt. Posibel denkt graag met u mee!
Benieuwd naar de mogelijkheden welke Posibel u te bieden heeft? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 00 564, mail ons op info@posibel.nl of maak gebruik van onderstaand contact formulier.
© 2025 Posibel - Alle rechten voorbehouden Sitemap
© 2025 Posibel - Alle rechten voorbehouden
Sitemap
KVK: 77069056 BTW: NL003159713B49
KVK: 77069056
BTW: NL003159713B49
Website door OneStep Media
Website door OneStep Media