Starten als ZZP’er in de bouw

Starten als ZZP’er in de bouw

Is het uw droom om te starten als ZZP’er in de bouw? Wij kunnen u helpen! Als startende ZZP’er komt er veel op u af. U krijgt met nieuwe wetten en regels te maken en u bent plotseling uw eigen baas. Klinkt dit ingewikkeld? Maakt u geen zorgen: U krijgt er veel voor terug! Op deze pagina bespreken we de voordelen van ZZP’er zijn in de bouw.

Voordelen ZZP’er in de bouw

In de bouwsector zien we steeds meer mensen die starten als ZZP’er. Dit is niet gek: Starten als ZZP’er in de bouw brengt namelijk veel voordelen met zich mee.

Uurloon in de bouw als ZZP’er

Als zelfstandig ondernemer bepaalt u zelf uw eigen uurloon. Het gemiddelde uurloon van een ZZP’er ligt daardoor stukken hoger dan het uurloon wat u verdiende in loondienst. Daarnaast krijgt u als ZZP’er vaak gunstig belastingvoordeel. Voor veel mensen is dit dé reden dat ze aan de slag gaan als ZZP’er in de bouw.

Voordelen van Posibel

  • Advies en begeleiding bij het opzetten van uw bedrijf.
  • Helder overzicht van stappen die doorlopen moeten worden.
  • Geen onnodige stress en onzekerheid.
  • Met een gerust hart van start gaan.

Flexibiliteit

Als ZZP’er in de bouw ervaart u veel flexibiliteit. U plant zelf in op welke dagen u werkt en op welke dagen u vrij bent. Hierdoor kunt u ervoor kiezen uw vakantie gelijktijdig in te plannen met uw partner, gezinsleden of vrienden. Ook kunt u uw eigen werktijden bepalen. Heeft u geen zin om om 5 uur ’s ochtends op de bouwplaats te staan? Dan begint u simpelweg later.

Vrijheid als ZZP’er

Als ZZP’er in de bouw kunt u zelf kiezen op welke plek u aan de slag gaat. Krijgt u een verzoek om te werken voor een organisatie die niet bij u past? Dan kunt u er zelf voor kiezen om deze job af te wijzen. Zo doet u minder dingen die niet bij u passen en vergroot u het werkplezier.

Geen administratie op de werkvloer

Als u werkt als ZZP’er in de bouw heeft u geen baas die u verplicht om bij teamvergaderingen aan te sluiten. Daarnaast heeft u ook geen last van verplichtte teamuitjes in het weekend. Hierdoor houdt u meer tijd over voor uzelf en uw familie en vrienden.

Voordelen van zzper in de bouw

Zelfstandig werken in de bouw heeft veel voordelen. Ten eerste kun je je eigen baas zijn en je eigen uren bepalen. Dit kan geweldig zijn voor mensen die een flexibeler schema willen hebben. Daarnaast kun je als zelfstandige vaak meer geld verdienen dan wanneer je voor iemand anders werkt. Dit komt omdat zelfstandigen meestal per opdracht worden betaald, in plaats van per uur. Daardoor kunnen ze vaak een hoger loon verdienen voor hun werk. Ten slotte kan zelfstandig ondernemerschap een gevoel van voldoening en trots geven dat voortkomt uit het hebben van een eigen bedrijf. Voor veel mensen is dit een belangrijke factor om te kiezen voor zelfstandig ondernemerschap in plaats van een traditionele baan.

Begeleiding van Posibel

Raakt u het overzicht kwijt, of vindt u het aangenaam om ondersteuning te krijgen als beginnende ZZP’er? Posibel helpt u graag verder. We bieden stapsgewijze begeleiding, of kunnen u helpen met een specifiek vraagstuk waar u tegenaan loopt. Bent u benieuwd wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact met Posibel

Benieuwd naar de mogelijkheden welke Posibel u te bieden heeft? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 00 564, mail ons op info@posibel.nl of maak gebruik van onderstaand contact formulier.