Over Posibel

Over ons

Wij bij Posibel hebben de juiste ervaring en kennis in huis om u zo optimaal mogelijk te begeleiden bij de start van uw onderneming. Het is een dappere en gedurfde stap om als zelfstandige werkzaam te zijn en dat erkennen wij. Wij zetten ons graag in voor u als startende ondernemer. Heeft u al een start gemaakt en loopt u vast? Ook dan helpen wij u graag. Zo bieden wij standaardpakketten aan, maar ook voor volledig maatwerk bent u bij ons aan het juiste adres. We bieden advies en begeleiding in het proces van starten en kunnen u helpen om een financieel overzicht te krijgen.

Petra Stockmans

Mijn naam is Petra. Een aantal jaren geleden ben ik begonnen als ZZP’er in de zorg. Dit was voor mij een enorme stap na tientallen jaren in de zekerheid van loondienst te hebben gewerkt. Ik ken de angsten en onzekerheden die bij het starten als ZZP’er komen kijken. Er is toen zo veel op me af gekomen dat ik eigenlijk wenste dat er iemand was die mij daarbij kon helpen. Inmiddels ken ik de ins- en outs van een ZZP-onderneming. Ik help graag mensen en hoop u te kunnen bieden wat ik gemist had.

Mark Stockmans

Ik ben Mark. Ik heb een aantal jaren gewerkt in een informatie- en adviesfunctie bij de gemeente Nijmegen. Ik heb ruime ervaring in het uitzoeken en begrijpen van wet- en regelgevingen. Samen met Petra hebben we haar ZZP-onderneming gevormd waardoor ik kennis heb van de regelgeving rondom het ZZP-schap. Ik help graag mensen en zoek graag tot de bodem hoe de regelgeving in elkaar zit en wat er voor u nodig is.

Wij stellen ons graag persoonlijk aan u voor en maken graag kennis met u om u zo optimaal mogelijk en stap-voor-stap te begeleiden naar het ondernemerschap.