Wetgeving

Wetgeving

We hebben allemaal te maken met de wetten die onze regering heeft opgesteld. Dat hebben we als particulieren maar ook als ondernemers. Zo zijn er wetten die uw rechten en plichten bepalen als ondernemer. Die rechten en plichten kunnen weer sterk verschillen per soort beroep dat u uitvoert. Alleen al aan de belasting zijn veel regels verbonden. Het kan dus erg lastig zijn om goed op te hoogte te zijn van alle wet- en regelgeving. Het is echter in uw eigen belang om te weten waar u recht op hebt en waar uw plichten liggen. Zo voorkomt u dat u bijvoorbeeld te veel betaalt aan belasting of dat u iets doet wat u nadelige consequenties op kan leveren.

Als startende ondernemer kan het nogal overweldigend zijn om al die wetten te leren kennen. Ook als u al een eigen bedrijf heeft kan het nog overweldigend zijn. Er zijn immers ook veel regels en bepalingen. Bij Posibel begrijpen we dat en helpen wij u graag bij het uitzoeken en begrijpelijk maken van de wet- en regelgeving. We gaan tot het uiterste om er voor te zorgen dat u weet wat u moet weten.

Heeft u graag hulp bij het uitzoeken van de wet- en regelgeving? Of wilt u weten wat uw rechten en plichten zijn? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag verder met uw vragen?