Pensioen

Pensioen

Wanneer u de leeftijd bereikt waarop u met pensioen kunt gaan, wilt u hoogstwaarschijnlijk in een mooie oude dag kunnen voorzien. Wellicht heeft u al voor uw pensioen gespaard of is dat nog iets wat u wilt doen. Door een pensioen op te bouwen verzekert u zich voor een inkomen, boven op uw AOW (Algemene Ouderdomswet), als u met pensioen gaat. Dat kan natuurlijk op meerdere manieren. In loondienst is dit vaak via een werkgever geregeld. Als ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor het regelen en het sparen van uw pensioen. Voor het opbouwen van uw pensioen bent u vrij om zelf te bepalen hoe u uw pensioen opbouwt. Daarvoor liggen er meerdere opties open.

Posibel kijkt graag met u mee wat voor u een goede keuze is die bij u past. Wij kunnen u adviseren over de verschillende mogelijkheden en u helpen bij het vergelijken van de opties.

Wilt u weten wat u kunt doen voor uw pensioen? Of wilt u hulp bij het uitzoeken van de verschillende mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij helpen u graag verder met uw vraag!