Ondernemingsplan

Plan van aanpak

Wanneer u wilt gaan starten met uw eigen bedrijf dan is het raadzaam om een ondernemingsplan te schrijven. Een ondernemingsplan is een verslag waarin u verwerkt wat u wilt gaan doen met uw bedrijf, hoe u het wilt gaan opzetten, hoe u zich gaat onderscheiden, hoe u gaat verdienen, en nog een aantal zaken. Dit ondernemingsplan schrijft u voornamelijk voor uzelf om goed de voortgang van uw onderneming te checken. Als u financiering nodig hebt moet u in veel gevallen een ondernemersplan hebben.

Bij een goed plan kunnen sommige onderdelen lastig zijn om goed te schrijven. Zo krijg je te maken met de 5 p’s, SWOT analyse, liquiditeitsbegroting en de SMART doelen formulering. Dit maakt dat u zich misschien overweldigd voelt door de ondernemingsplan. Dat begrijpen we bij Posibel maar al te goed. Daarom bieden we hulp bij het schrijven van een ondernemingsplan. We kijken samen met u naar wat u wilt doen en wat u wilt bereiken. Zo heeft u altijd een goed plan om op terug te vallen.

Heeft u behoefte aan ondersteuning bij het schrijven van uw ondernemingsplan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag met uw ondernemingsplan!