Belastingen

Belastingen

Als (startende) ondernemer bent u zelf verantwoordelijk voor het reserveren en betalen van de inkomensbelasting. Als beginnende ondernemer is het erg verleidelijk om uzelf rijk te rekenen. Er zal waarschijnlijk ook aardig wat aan omzet binnen komen in vergelijking met loon uit loondienst. Maar als bedrijf heeft u ook kosten zoals bijvoorbeeld verzekeringen, materialen, pand, ect.. Daar komen dan de inkomensbelasting en de BTW nog bij. U zult dus goed moeten uitzoeken wat u aan kosten heeft, hoeveel u verdient en wat daarvan aan belasting betaald moet worden.

Voor elke ondernemer is het lastig om in te schatten of hij of zij voldoende apart houdt voor de belastingen die betaald moeten worden. Welke regels zijn er en hoe kunt u genoeg reserveren? Dat allemaal goed uitzoeken is een tijdrovende bezigheid. Tijd die u wellicht liever in uw bedrijf stopt. Bij Posibel gaan we tot het uiterste om voor u uit te zoeken wat voor u van toepassing is. Samen met u kunnen we een voorzichtige inschatting maken van uw omzet en kosten om zo te kijken of u voldoende overhoudt voor de inkomensbelasting privé

Wilt u weten of u voldoende over kunt houden voor de belastingen of wilt u hulp bij het uitzoeken van de wet- en regelgeving? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Posibel helpt u graag verder!