AVG-wetgeving

AVG-wetgeving

Als ondernemer kunt u te maken krijgen met de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Deze wet bepaalt hoe u om moet gaan met gegevens van uw klanten en zakelijke contacten. U bent verplicht als ondernemer te voldoen aan de eisen zoals die gesteld worden in de wet AVG. Echter heeft de ene bedrijf meer met de AVG te doen dan een ander bedrijf. Zo zal een fotograaf minder met de wet AVG te maken hebben dan een zelfstandige in de gezondheidszorg. Het kan voor u als ondernemer lastig zijn om te bepalen wat u moet doen om te voldoen aan de wet AVG.

De wet AVG zorgt ervoor dat iedereen de gegevens beschermt maar het is een lastige wet om goed te begrijpen wat voor u van toepassing is. Posibel kijkt graag met u mee en zoekt samen met u uit wat u moet doen om aan de AVG wet te voldoen. Samen met u zorgen we ervoor dat het overzichtelijk is en dat u met een gerust gevoel kunt ondernemen.

Heeft u vragen over de wet AVG? Of heeft u graag hulp bij het uitzoeken van de eisen die aan u gesteld worden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! We helpen u graag verder met uw vragen!