Ondernemer worden in de zorg

Ondernemer worden in de zorg

Overweegt u om ZZP’er te worden in de zorg, maar weet u niet goed wat dit u op kan leveren? Posibel helpt u verder! In dit stuk vertellen we u alle belangrijke voordelen van ondernemen in de zorg.

Vrijheid en flexibiliteit

Als u ondernemer wordt in de zorg ervaart u direct veel vrijheid en flexibiliteit. Doordat u geen baas heeft, bepaalt u zelf op welke dagen u aan de slag gaat. Ook kunt u zelf aangeven welke uren u goed uitkomen: Nachtdiensten zijn daarom niet langer een verplichting. Ook uw vrije dagen kunt u zelf inplannen. Wilt u buiten de schoolvakanties regelmatig een paar dagen op vakantie? Dan is ZZP’er worden in de zorg ideaal voor u.

Uurloon

Als u ondernemer wordt in de zorg, bepaalt u zelf uw eigen uurloon. Het uurloon van ZZP’ers in de zorg ligt over het algemeen stukken hoger dan het uurloon van een werknemer in loondienst. Dit betekent dat u minder lang hoeft te werken om het zelfde te verdienen.

Belastingvoordeel

Als u ondernemer wordt in de zorg heeft u recht op belastingvoordeel: Uw bedrijfskosten zijn aftrekbaar en ZZP’ers kunnen in veel gevallen gebruik maken van aangename regelingen zoals de startersaftrek. Ook komt u in aanmerking voor de zelfstandigenaftrek wanneer u genoeg uren heeft gewerkt. Wilt u meer weten over belastingvoordeel? Neem dan contact met ons op.

Voordelen van Posibel

  • Advies en begeleiding bij het opzetten van uw bedrijf.
  • Helder overzicht van stappen die doorlopen moeten worden.
  • Geen onnodige stress en onzekerheid.
  • Met een gerust hart van start gaan.

Afwisseling

Als u ZZP’er wordt in de zorg kiest u zelf waar en wanneer u werkt. Hierdoor is geen enkele dag hetzelfde. Ondernemer worden in de zorg is ideaal voor mensen die houden van diversiteit en afwisseling.

Geen administratie op de werkvloer

Als u aan de slag gaat als ZZP’er in de zorg hoeft u geen teamvergaderingen of verplichtte uitjes bij te wonen. Dit bespaart u veel tijd, waardoor u meer tijd overhoudt voor uw cliënten, familie en vrienden.

Werkplezier

Als ZZP’er ervaart u groter werkplezier dan ooit tevoren. Doordat u zelf kiest welke opdrachten u wel en niet aanneemt, belandt u minder snel bij een organisatie of instelling die niet bij u past. Hierdoor werkt u alleen op plekken die u leuk vindt, wat het werkplezier direct vergroot.

Begeleiding van Posibel

Heeft u behoefte aan ondersteuning tijdens de opstart van uw eigen onderneming? Wij denken graag met u mee. Posibel biedt stapsgewijze begeleiding bij het starten als ZZP’er in de zorg. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact met Posibel

Benieuwd naar de mogelijkheden welke Posibel u te bieden heeft? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 00 564, mail ons op info@posibel.nl of maak gebruik van onderstaand contact formulier.