Hulp bij het starten van uw onderneming

Hulp bij het starten van uw onderneming

Kernwoord: hulp bij onderneming starten

Het starten als ZZP’er is een grote uitdaging. Daarom is het handig om hulp te krijgen bij het starten van uw onderneming. Bent u benieuwd waarvoor extra ondersteuning nuttig kan zijn? We bespreken het op deze pagina.

Ondernemingsplan

Als u start met uw bedrijf of zaak is het praktisch om hulp te krijgen bij het starten van uw onderneming; vooral als u nog nooit een eigen onderneming heeft gehad. Posibel kan u hiermee helpen. Samen bekijken we of uw ondernemingsplan volledig is en of u de markt goed heeft verkend. Uit deze info kunt u namelijk grotendeels aflezen wat het slagingspercentage is van uw onderneming. Daarom zijn dit de basisstappen voor een succesvolle onderneming. Mocht uw marktonderzoek onvolledig zijn, ondersteunen we u met de stappen die nog gezet moeten worden: We zorgen ervoor dat u niks belangrijks vergeet.

Regels en wetten

Wanneer u start met uw onderneming krijgt u te maken met nieuwe wetten en regels. Het is belangrijk dat u deze goed kent en begrijpt. Wanneer u zich inschrijft bij de KVK loopt u tegen de belangrijkste regelingen aan. Denk aan het kiezen van de branche en de rechtsvorm van uw bedrijf. Ook moet u zich realiseren dat u voortaan uw eigen administratie bij moet houden. U krijgt als zelfstandig ondernemer te maken met verschillende premies, belastingen en aftrekposten. Denk aan het zelfstandig afdragen van uw btw aan de belastingdienst. Vindt u dit lastig, of wilt u simpelweg zeker weten dat u niks vergeet? Wij kunnen u hierbij ondersteunen.

Voordelen van Posibel

  • Advies en begeleiding bij het opzetten van uw bedrijf.
  • Helder overzicht van stappen die doorlopen moeten worden.
  • Geen onnodige stress en onzekerheid.
  • Met een gerust hart van start gaan.

Financiën

Een startkapitaal is dé ultieme hulpbron bij het starten van uw onderneming. Met geld kunt u namelijk investeren in goede advertenties, SEO teksten, een mooie website en eventuele kwalitatieve producten. Daarom is het belangrijk om voldoende geld bij elkaar te verzamelen. U kunt natuurlijk deels lenen bij de bank of van familieleden. Dit brengt echter grote risico’s met zich mee. Posibel kan u helpen met het zoeken naar andere opties. Denk aan het vragen van budget bij business angels, of vraag durfkapitaal aan bij een grote investeerder.

Begeleiding van Posibel

Vindt u het lastig om een eigen bedrijf te starten, of heeft u behoefte aan extra begeleiding? Wij denken graag met u mee. Bij Posibel bieden we stapsgewijze begeleiding aan zelfstandig ondernemers die vast lopen tijdens de start van hun bedrijf. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact met Posibel

Benieuwd naar de mogelijkheden welke Posibel u te bieden heeft? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 00 564, mail ons op info@posibel.nl of maak gebruik van onderstaand contact formulier.