Een eigen bedrijf starten

Een eigen bedrijf starten

Overweegt u om een eigen bedrijf op te starten, maar weet u niet wat dit u op kan leveren? Posibel helpt u verder! Op deze pagina vertellen we meer over de voordelen van zelfstandig ondernemen.

Vrijheid en flexibiliteit

Wanneer u een eigen bedrijf start zult u direct grote vrijheid en flexibiliteit ervaren. U plant zelf in op welke dagen u werkt en op welke dagen u vrij bent. Hierdoor kunt u gelijktijdig met uw kinderen, partner of vrienden vakantie vieren. Ook uw werkuren- en dagen worden door niemand anders bepaalt dan uzelf. Werkt u het liefst twee dagen in de week, of juist alle zeven? Het is volledig aan u: U bepaalt immers zelf hoeveel werk u aanneemt en hoeveel omzet u wilt draaien.

Werkplezier

Een eigen bedrijf starten gaat vaak gepaard met veel werkplezier. Onder andere door de flexibiliteit en vrijheid die u ervaart, maar ook doordat u zélf beslist welke opdrachten u wel en niet aanneemt, welke producten u verkoopt of welke dienst u precies levert. Doordat u uw eigen baas bent doet u dingen waar u passie voor heeft en waar u plezier in ervaart. Hierdoor is zelfstandig ondernemen niet saai: U doet de dingen die u interessant en uitdagend vindt.

Loon

Mensen die een eigen bedrijf starten krijgen hier veel voor terug: Meer flexibiliteit, maar ook een hoger loon. Natuurlijk brengt een eigen onderneming financiële risico’s met zich mee, vooral in het begin. We hebben het dan ook over de lange termijn: Over het algemeen hebben mensen met een goed bedrijfsconcept veel potentie om hoge winst te maken.

Voordelen van Posibel

  • Advies en begeleiding bij het opzetten van uw bedrijf.
  • Helder overzicht van stappen die doorlopen moeten worden.
  • Geen onnodige stress en onzekerheid.
  • Met een gerust hart van start gaan.

Belastingvoordeel

Als zelfstandig ondernemer heeft u recht op belastingvoordeel: Uw bedrijfskosten zijn aftrekbaar en u kunt in veel gevallen gebruik maken van aangename regelingen zoals de startersaftrek. Hierop heeft u recht als u startend ondernemer bent. Daarnaast hebben de meeste zelfstandige ondernemers recht op zelfstandigenaftrek. Hier komt u voor in aanmerking als u veel uur in uw bedrijf heeft gestoken.

Begeleiding van Posibel

Vindt u het lastig om een eigen bedrijf te starten, of heeft u simpelweg behoefte aan hulp? Wij denken graag met u mee. Bij Posibel bieden we stapsgewijze begeleiding aan zelfstandig ondernemers die vast lopen tijdens de start van hun bedrijf. Komt u aardig op weg, maar heeft u een specifieke vraag? Ook dan kunt u met uw vragen bij ons terecht. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact met Posibel

Benieuwd naar de mogelijkheden welke Posibel u te bieden heeft? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 00 564, mail ons op info@posibel.nl of maak gebruik van onderstaand contact formulier.