Begeleiding voor beginnende ZZP’ers

Begeleiding voor beginnende ZZP’ers

Het starten als zelfstandig ondernemer is een grote uitdaging. Om deze reden biedt Posibel gerichte begeleiding voor beginnende ZZP’ers. Bent u benieuwd wat ondersteuning u op kan leveren? We bespreken het op deze pagina.

Ondernemingsplan

Als u start met uw onderneming kan begeleiding voor startende ZZP’er u veel opleveren. Samen met een professional van Posibel bekijkt u uw ondernemingsplan en uitgevoerde marktonderzoek. Uit deze gegevens lezen jullie samen af wat het slagingspercentage is van uw ondernemingsplan en hoe dit percentage verhoogt kan worden. Mocht uw ondernemingsplan of marktonderzoek onvolledig of ontbrekend zijn, wordt u ondersteunt met de stappen die nog gezet moeten worden.

Regels en wetten

Wanneer u start met uw onderneming krijgt u te maken met nieuwe wetten en regels. Het is van groot belang dat u deze begrijpt en goed uitvoert. Ook hierbij kan begeleiding voor ZZP’er praktisch zijn. Bij de inschrijving van de KVK loopt u tegen de belangrijkste regelingen aan. Het is noodzakelijk dat u zich ingelezen heeft in deze zaken voordat u zich inschrijft. Denk aan het kiezen van de juiste branche en de rechtsvorm van uw bedrijf. Ook is het verplicht om aan te geven op welke locatie uw bedrijf gevestigd zal zijn. Daarnaast moet u zich realiseren dat u voortaan uw eigen administratie bij moet houden. Denk aan de regelingen rondom btw, andere belastingen, premies en aftrekposten. Vindt u het lastig om dit zelf uit te zoeken, of wilt u zeker weten dat u niks vergeet? Posibel kan u hierbij ondersteunen.

Voordelen van Posibel

  • Advies en begeleiding bij het opzetten van uw bedrijf.
  • Helder overzicht van stappen die doorlopen moeten worden.
  • Geen onnodige stress en onzekerheid.
  • Met een gerust hart van start gaan.

Nieuwe klanten zoeken

Het zoeken naar nieuwe klanten als ZZP’er in de horeca wordt met het jaar makkelijker. Waar u een aantal jaar geleden vooral veel mails moest sturen en heel actief moest netwerken, zijn er tegenwoordig meerdere horeca-bemiddelingsplatformen waarbij u zich kunt aanmelden. Op deze platforms ziet u vervolgens welke diensten op welke dagen beschikbaar zijn in restaurants en hotels verspreid door het hele land. Makkelijker kan bijna niet!

Hulp nodig?

Raakt u het overzicht kwijt, of vindt u het simpelweg prettig om wat ondersteuning te krijgen bij het starten als ZZP’er in de horeca? Wij kunnen u verder helpen. We kunnen stap voor stap het proces met u doorlopen, of kunnen u helpen met een specifiek gedeelte waar u tegenaan loopt. Posibel denkt graag met u mee!

Contact met Posibel

Benieuwd naar de mogelijkheden welke Posibel u te bieden heeft? Neem dan volledig vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 085 – 06 00 564, mail ons op info@posibel.nl of maak gebruik van onderstaand contact formulier.